Joga 2

JOGA 2

Kdo? Tečajniki, ki so končali program JOGA1 in tisti, ki ne morejo izvajati vaj iz srednje skupine.

Kaj? Jogijska himna,  pozdrav soncu z zavedanjem na energetskih centrih, pozdrav mesecu, stoječe asane, asane z upogibanjem nazaj in naprej, asane iz lotosa, mudre ali geste, joga nidra 2, shatkarme, tratak , kaya sthairyam (maditacijska tehnika za stabilnost telesa), meditacija na notranjo tišino antar mauna, nadi shodhana pranayama 3. stopnja, bhastrika pranayama, bandhe ali telesne zapore.

Zakaj? S ciljem naučiti se uporabo in petje manter, pravilno izvajanje asan  in tehnik dihanja, čiščenje telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece

Kje in kdaj? 

- Zadnje objave -

MIOFASCIALNA-ČUJEČNOSTNA JOGA
Kdo? Tisti, ki želijo raziskovati sami sebe, svoje fascije, prepoznavati in znati uporabiti svoj energijski potencial, se naučiti s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja. 

Kaj? S pomočjo jogijskih tehnik, zavestnega pregleda telesa, meditativnega raztezanja, sedenje, hoje ter povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se naučiti prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.  

Zakaj? S ciljem naučiti se zavestno, čuječe izvajanje telesnih položajev in zavestno izvajanje tehnik dihanja, čiščenja telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, zavestno sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece (možna vključitev tudi med letom)

Kje in kdaj? Zasebni vrtec Metulj, Podutiška 78.  ZAČNEMO: SREDA,  21.9.2022

- Družabno -