Dinamična joga

DINAMIČNA JOGA
 
Kdo? Tisti, ki želijo delati bolj poglobljeno na samem sebi.

Kaj? Program zajema položaje za prebujanje chaker, pranayame, mudre, bandhe, tehnike čiščenja telesa in uma (uravnovešanje dosh - produktov metabolizma - sluzi, vetra in žolča), prakticiranje poglobljenih tehnik sproščanja in meditacije. V Tratak JOGA studiu postopno učimo jogijske položaje z dodajanjem vinyas - povezave diha z gibom.
Ko zavzamemo
jogijski položaj, s pomočjo sinhronizacije diha z gibom mehko in udobno prehajamo iz položaja v položa. V posamezni asani ostanemo pet dihov in z vinyaso zadrsnemo v naslednjega ali pa ostanemo v položaju 1 do 3 minute in položaj končamo s sproščanjem in opazovanjem fizičnih, praničnih ter mentalnih sprememb v telesu.

Zakaj? S ciljem izpopolniti tehniko pranayam, muder, bandh in asan z zadrževanjem v asani in zadrževanjem diha, zavedanje, čutenje in spoznavanje svojega telesa in delovanje uma, doseči ravnovesje med vitalno in mentalno energijo, zdravje v najširšem pomenu besede, izboljšati odnos s samim seboj.

KJE IN KDAJ? BM studio, SREDA od 20.00 do 21.30 »» nov termin začnemo 22.1.2020


 

- Zadnje objave -

ODPRT VPIS V ZAČETNI IN NADALJEVALJNI TEČAJ JOGE
Vabljeni v 16-tedenski začetni in nadaljevalni tečaj DINAMIČNE JOGE, kjer boste z mojo podporo in podporo celotne skupine raziskovali sami sebe, prepoznavali in znali uporabiti svoj energijski potencial, se naučili s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja.
S pomočjo jogijskih tehnik in povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se boste naučili prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.
Vadba poteka v manjši skupini, zato si svoje mesto rezervirajte čim prej  (mail: bjekos@gmail.com ali mobi: 031840663)

Začetni tečaj: Vrtec METULJ v Kosezah Podutiška 76, začnemo v torek, 4.2.2020 ob 19.45 do 21.15


Nadaljevalni tečaj: BM studio, Dunajska 63 za Bežigradom, začnemo v sredo 22.1.2020 ob 20.00

V skupino se lahko priključite tudi med letom, če je prosto mesto.

 

- Družabno -