Tečaj meditacije

RAJA JOGA - meditacija

Kdo? Tisti, ki že poznajo osnove joge in se želijo sprostiti na fizični, energetski in mentalni ravni ter najti stik s samim seboj.

Kaj? Program vključuje tehnike dihanja (pranayamo), telesne drže (mudre), telesne zapore (bandhe), mantre in tehnike meditacije.

Zakaj? S ciljem  popolne sprostitve na telesni, energetski in mentalni ravni, obvladanje uma in čustev v vsaki situaciji, prebujanje notranjih moči in potencialov, krepitev zdravja in splošnega dobrega počutja, osvobajanje stresa - bremena sodobne družbe in seveda širjenja svojega zavedanja.

Kdaj?

- Zadnje objave -

MIOFASCIALNA-ČUJEČNOSTNA JOGA
Kdo? Tisti, ki želijo raziskovati sami sebe, svoje fascije, prepoznavati in znati uporabiti svoj energijski potencial, se naučiti s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja. 

Kaj? S pomočjo jogijskih tehnik, zavestnega pregleda telesa, meditativnega raztezanja, sedenje, hoje ter povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se naučiti prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.  

Zakaj? S ciljem naučiti se zavestno, čuječe izvajanje telesnih položajev in zavestno izvajanje tehnik dihanja, čiščenja telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, zavestno sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece (možna vključitev tudi med letom)

Kje in kdaj? Zasebni vrtec Metulj, Podutiška 78.  ZAČNEMO: SREDA,  21.9.2022

- Družabno -